Home / Wilhelm

De looks van een merk
de aanpak van het mkb

Wij zijn Wilhelm Marketing. Een no-nonsense marketingbureau dat jou helpt om je marktpositie te versterken. 

Typisch Wilhelm? Dat is onze aanpak. Eerst een stapje terug om scherp te krijgen wat je wilt bereiken. Daarna een sprong vooruit om resultaat te boeken. 

Daarbij merk je dat onze roots in de vormgeving liggen. Onze voorstellen zijn altijd creatief, onderscheidend en prikkelend. Maar wel steeds met het resultaat voor ogen. Meer leads, meer klanten, meer omzet! 

Ook prettig: we schakelen lekker snel. En hebben geen uitgebreide briefings nodig om met resultaten te komen. We zijn wars van poeha en opgeklopte lucht. 

Eigenlijk zijn we net als jij: ondernemend. Met een drive om iets moois neer te zetten, vooruit te komen. Daarom zijn we graag voor langere tijd betrokken bij jouw marketing. Zodat we samen steeds nieuwe stappen kunnen zetten. Op weg naar nog meer succes!

Expertises

strategy

Eerst een stap terug,
dan een sprong vooruit

Je hebt dromen, doelen en ambities. Wilt vooruit met je bedrijf. Dat vraagt om een slimme positionering en sterke marketingstrategie. Werk er samen aan met Wilhelm Marketing. Eerst denken. Dan meteen doen. Zo zet je snel stappen op weg naar zakelijk succes.

Bekijk meer:
branding

Op de juiste manier in
beeld bij jouw doelgroepen

Sterke merken. Je herkent ze in een split second. Wilhelm Marketing helpt je om jouw bedrijf, producten en diensten op een herkenbare manier in de markt te zetten. En zorgt ervoor dat klanten de juiste associaties hebben als ze jouw marketingmiddelen zien.

Bekijk meer:
online

Samen op weg naar
meer hits en clicks

Online opvallen? Wilhelm Marketing ontwikkelt websites die er onderscheidend uitzien én converteren. Ook kunnen we je ondersteunen met online campagnes en mailings. Zo werken we samen aan meer bezoekers op je website of meer orders in je webshop.

Bekijk meer:
advertising

Creatieve concepten,
effectieve campagnes

Advertenties zijn duur. Dus kun je maar beter de allerbeste maken. Daar helpt Wilhelm Marketing je bij. Wij komen met creatieve advertentieconcepten en effectieve advertentiecampagnes. Online, offline of gecombineerd!

Bekijk meer:
 • Wilhelm
  Beens
 • Daniëlle
  Achterberg
 • Gerdien
  van Veldhuizen
 • Mandy
  van de Weerd
 • Daan
  van Middendorp
 • Allart
  Hendrikse
 • Ilona
  Dekker
 • Joanne
  van Meerten