Vacature content marketeer

Ben jij in staat om volledig in de doelgroep van uiteenlopende bedrijven en organisaties te duiken en weet je daarmee waardevolle content uit je toetsenbord te toveren? Dan moet je echt eens met ons komen praten! Ter uitbreiding van ons enthousiaste en bijzonder creatieve team zijn we op zoek naar een actieve content marketeer die onze visuele creaties met treffende teksten compleet weet te maken.

Wat ga je doen?

Als content marketeer is je belangrijkste rol het verzorgen van waardevolle tekstuele content voor onze uiteenlopende groep klanten. Met je teksten, die we zowel online als offline via verschillende kanalen inzetten, weet je de juiste snaar bij de doelgroep te raken en hen te overtuigen of te activeren. Je schrijft teksten voor onze magazines, brochures, social media-kanalen en met name websites. Uiteraard zorg je ook voor de verwerking hiervan; je vult nieuwe websites, beheert social media-kanalen en contentkalenders en regelt periodieke mailings. Soms in nauwe samenwerking met de klant, maar verwacht vooral veel ruimte voor eigen initiatief en actie.

 

Wat neem jij mee?

 • Een goede dosis creativiteit is een must, je weet onderscheidende content te creëren.
 • Je kunt je goed verplaatsen in verschillende bedrijven en organisaties en bent een echte zelfstarter; een goede briefing is fijn maar zeker niet onmisbaar.
 • Nederlands was één van je beste vakken op school. De d’s en t’s staan bij jou altijd op de juiste plek.
 • Je bent enthousiast, zeker van jezelf en schakelt makkelijk met klanten en collega’s.
 • Je houdt in een dynamische omgeving scherp overzicht en bewaakt je deadlines nauwkeurig.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een splinternieuw kantoor in een groene omgeving (we zitten letterlijk tussen de koeien), met een heerlijke werkplek en razendsnelle MacBook Pro. Je broodtrommel kun je thuislaten want voor de lunch zorgen wij. Voor een gezellige vrijmibo overigens ook.
 • Intern hebben we onze zaakjes goed voor elkaar. Zo werken we bijvoorbeeld met Teamleader om grip te houden op alle projecten, zodat jij je kunt focussen op je werk en niet wordt afgeleid door randzaken.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid: we gaan ervan uit dat jij je werk zelf indeelt en ziet wat er moet gebeuren.
 • Gedreven en ambitieuze klanten om voor te werken; ze willen net zo hard vooruit als jij.
 • Een goed salaris, dat past bij je ervaring en de verschillende type werkzaamheden die je gaat oppakken.

 

Zullen we kennismaken?

Stuur uiterlijk op 30 november 2023 even een mailtje waarin je jouw werkervaring kort beschrijft. Dat mag naar info@wilhelmmarketing.nl. We reageren altijd binnen 48 uur. Ook als we denken dat er geen match is. Vragen over deze baan? Je mag altijd even appen of bellen: 06 521 48 261.

Een vraag over deze vacature?

Neem contact op met Wilhelm!

Sollicitatie content marketeer

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Open sollicatie

  Denk je dat je met jouw creativiteit een aanwinst bent voor Wilhelm Marketing. Verras ons dan maar met je open sollicitatie. We staan altijd open voor talent!

  Goed om te weten: we zijn een allround marketingbureau, maar onze roots liggen in de vormgeving. Als dtp’er, illustrator, grafisch vormgever of designer zijn je kansen dus het grootst.

  Onze klantenkring is divers: van zzp’ers tot grote bedrijven en merken. En je vindt ons werk zowel online als offline. Het is een pré als jij net zo veelzijdig bent.

  Solliciteren mag old school, met een brief en cv. Maar een appje (06 521 48 261) of mailtje met bijvoorbeeld een linkje naar je portfolio is ook prima. We reageren altijd binnen 48 uur. Ook als we denken dat er geen match is.

  Een vraag over deze vacature?

  Neem contact op met Wilhelm!

  Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 64 MB.