Logo en huisstijl

Is het tijd om een betere eerste indruk te maken? Wilhelm Marketing ontwikkelt graag een onderscheidende huisstijl en een passend logo voor jou.

We maken dat niet moeilijker dan het is. Jij vertelt ons over jouw bedrijf of organisatie. Onze creativiteit doet de rest. No-nonsense en doelgericht dus. 

 

Het voorstel dat we jou doen is ook concreet. Geen 16 varianten in 32 kleuren, wél een herkenbaar en onderscheidend concept waarvan we denken dat het perfect past bij de identiteit van jouw bedrijf of organisatie.  En natuurlijk kunnen we dan alsnog bijsturen. 

 

Heb je al een bestaande huisstijl, maar kan die wel een opfrisser gebruiker? Ook dan helpen we je graag verder.

(Nieuwe) huisstijl nodig?

Neem contact op met Wilhelm!

Afspraak maken

Merkidentiteit

Goede producten en diensten. Daar begint het mee. De volgende stap is dat je daar een merk van maakt. Daar helpt Wilhelm Marketing je bij.

Dat doen we door eerst een stap terug te zetten. Waar sta je voor, wat zijn je kernwaarden? Je wilt namelijk dat een klant die eigenschappen onbewust herkent als hij iets van jouw bedrijf ziet. Of het nu gaat om een langsrijdende bedrijfswagen, een advertentie of de signing van je pand. 

 

Als we weten wat jou drijft en wat jouw bedrijf onderscheidend maakt, vertalen we dat in een merkidentiteit. Dat doen we lekker praktisch: in een document van enkele A4’tjes waarin we kernachtig omschrijven én verbeelden hoe we jouw bedrijf zouden positioneren.

 

Natuurlijk kunnen we je daarna ook verder helpen om jouw merkidentiteit te vertalen in een logo, huisstijl, merkbeloften en alle marketingmaterialen die je nodig hebt om een overtuigende indruk te maken. Steeds opnieuw!

Jouw merkidentiteit ontdekken?

Neem contact op met Wilhelm!

Afspraak maken

Advertentieconcept

Snel een overtuigende advertentie nodig? Wilhelm Marketing verrast je graag met een creatief concept!

We maken advertenties voor alle soorten kanalen. Van een personeelsadvertentie of advertentie met aanbiedingen voor de krant tot online advertenties voor bijvoorbeeld retargeting of een wervingscampagne. 

 

We zorgen er voor dat jouw advertentie opvalt. Maar we verliezen nooit uit het oog waar het om draait: klanten of nieuwe medewerkers in beweging brengen. Daarom zorgen we altijd voor een duidelijke call-2-action. 

 

Uitgebreide briefings? Mag, maar met een half woord komen we ook een heel eind. En als je het lastig vindt om zelf teksten of beelden aan te leveren, regelen we dat graag voor je. Dat doen we razendsnel. Is er écht haast bij, dan is jouw advertentie binnen 1 dag klaar.

Binnenkort ook jouw flyer verspreiden?

Neem contact op met Allart!

Afspraak maken

Flyer

Een opvallende flyer die jouw doelgroep in beweging zet. Daarvoor zit je goed bij Wilhelm Marketing.

We kunnen je daarin volledig ontzorgen. Met sterke copywriting, opvallende fotografie én een aantrekkelijk vormgeving in jouw herkenbare huisstijl. Natuurlijk mag je ook zelf teksten en beelden aanleveren. 

 

Een uitgebreide briefing? Mag, maar onze vormgevers denken net zo makkelijk zélf na hoe ze jouw boodschap zo overtuigend mogelijk kunnen presenteren. Per slot van rekening zijn we zelf ook ondernemers. 

 

Als je flyers klaar zijn, regelen we moeiteloos ook het drukwerk en de verspreiding voor je. Wil je dat liever in eigen hand houden? Geen probleem!

 

Flyers kosten relatief weinig en zijn uiterst effectief om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van een grote doelgroep. Zullen we dus maar eens aan de slag gaan?

Een magazine maken?

Neem contact op met Wilhelm!

Afspraak maken

Brochure

Folder, brochure of catalogus nodig? Wilhelm Marketing helpt je om jouw bedrijf, producten of diensten te laten schitteren.

Dat doen we altijd met het doel voor ogen. Folders, brochures en catologi zijn geen museumstukken. Ze moeten bijdragen aan een sterkere marktpositie, meer leads of verkopen. 

 

In ons ontwerp zoeken we daarom steeds naar die perfecte mix van creativiteit en effectiviteit. Zo helpen we je om klanten, relaties, patiënten of nieuwe medewerkers in beweging te brengen.

 

Wilhelm Marketing kan je volledig ontzorgen in het maken van een folder, brochure of catalogus. Van vormgeving tot fotografie en van copywriting tot drukwerk en verspreiding: we regelen het graag allemaal voor je.

Een brochure maken?

Neem contact op met Allart!

Afspraak maken

Magazine

Een eigen magazine voor jouw bedrijf of organisatie? Goed idee. Het is een perfect middel om de band met je klanten, relaties of medewerkers te versterken. 

Wilhelm Marketing helpt je graag om zo’n aantrekkelijk relatiemagazine of personeelsmagazine te ontwikkelen. Dat begint bij een vrijblijvende eerste kennismaking. Vertel ons over je bedrijf of organisatie en wat je wilt bereiken. Dan vertalen wij dat in een schetsontwerp. Zo gaat je magazine direct leven.

 

Als de basis voor je magazine staat, gaan we aan de slag met de eerste editie. We kunnen je daarin volledig ontzorgen met onder meer copywriting, fotografie, vormgeving, drukwerkbegeleiding en verzending. Doe je liever een deel zelf? Ook geen probleem!

Een magazine maken?

Neem contact op met Wilhelm!

Afspraak maken